10 Eylül 2010 Cuma

Letters To Juliet

Son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri. Bu nedenle bu filmi hemen bloguma yazmaya karar verdim. Filmin baş kahramanı New york'ta yaşayan bir yazardır. kendisi aynı zamanda nişanlıdır. Sophie, nişanlısıyla evlenmeden önce ön balayı yapmak için Verona'ya gitmeye karar verir. Verona herkesin bildiği gibi, Romeo ile Juliet'nin kentidir. Aşkın kentidir. Verona'ya geldiklerinde Sophie ve nişanlısı birlikte zaman geçirmeye fırsat bulamazlar. Bunun nedeni, nişanlısının New york'ta bir İtalyan Restaurantı açacak olması ve bu nedenle sürekli İtalya'nın birçok şehrini gezerek, açacağı yer için hazırlıklar yapmasıdır.

Sophie bir gün Verona sokaklarında dolanırken, Juliet'nin evinin önünden geçer. Kalbi kırık, çaresiz, hasta ve bunun gibi birçok sorunu olan kadınlar, Juliet'e mektup yazar ve Juliet'in sekreterleri yazılan bu mektuplara cevap yazarlar. Sophie bundan çok etkilenir ve mektupları toplamalarına yardım ederken birden bir taş düşer ve onun arkasından tam 50 yıl önce yazılmış bir mektubu bulur. Sophie bu mektuba cevap vermeye karar verir. Mektup sahibine ulaşır ve Verona'ya gelir. Hikaye asıl bundan sonra başlamaktadır. Ben izlerken çok keyif aldım. Aşk her yerde, her yaşta aşk. İyi seyirler.

4 yorum:

  1. ver o zaman fılmıde seyredeyım canım merak edıyorum

    YanıtlaSil
  2. sevgili tuğba:) bugün sana geldiğimde dvd'lerinin arasından bu filmi buldum ve mutfak masanın üzerine koydum. Şimdiden size iyi seyirler:)

    YanıtlaSil
  3. çok merak ettimm! çok güzel anlatmışsın :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Mia kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil