6 Ocak 2013 Pazar

Yeni Yıl


Merhabalar, aslında bu biraz gecikmiş bir post oldu. Fakat 20 gündür annemin sağlık problemleriyle ilgileniyordum ve moralim hiç değildi ve 2013'e kafamız dalgın ne olacak diye girdik ama yeni yıl bize uğurlu geldi ve annemin ameliyatı da sonuçları da olumlu çıktı ve yüzümüz yeniden gülmeye başladı. Her şeyin başı sağlık gibi klişe bir laf etmek istemiyorum ama gerçekten öyleymiş bunu yaşayarak öğrendik. Herkesin sağlığı yerinde olsun, allah kimseye dermansız hastalık vermesin diyorum. 

Bloggerlar arasında  düzenlenen Yeni yıl etkinliğine bu yıl ben de katıldım. Banu bu yıl organizasyonu üstlenen kişi oldu ve benim de haberim onun sayesinde oldu. Kendisine tekrardan teşekkürler. İlkokula giderken annemle birlikte yılbaşında, bayramlarda Antalya'daki akrabalarımıza tebrik kartları gönderirdik. Yani ben yazardım annem bu konuda hem bana yardımcı olur hem de posta işini üstlenirdi. Yıllar sonra yılbaşı kartı organizasyonuna katılmak, kartların iki gün arayla gelmesi bir hayli heyecanlıydı fakat ben bu heyecanı yeni yeni yaşamaya başladım desem aslında daha doğru olur. Çünkü 20 gündür hayattan kopuk bir halde yaşıyordum. O yüzden birçok blogger'a kart  gönderemedim. Buradan tekrar özür dilerim. Kartlar inanılmaz güzeldi. Ayrıca süpriz hediyler de ayrı güzeldi. Beni tanıyan herkes kitaplara, kupa tarzı bardaklara, çikalotaya ve içinde baykuş geçen her şeye karşı sevdalı olduğumu bilir:) Bu yıl baykuşlu hediyelerin ikisi Halam'dan geldi. Kendisi bana baykuşlu kumbara ve çorap almış. Buradan ona da tesekkür etmek istiyorum. Kupa'yı da gördüğüm anda vuruldum ve kendime hediye olarak alıverdim:). Yılbaşı kurabiyelerim de annemin arkadaşlarından Burcu'ya ait. Ona da buradan teşekkür etmek isterim. Gelelim kartpostallara;  Sevgili  Banu, Mina, Seda, Yasemen, Hazan, Hatice, Eda, Elif- Ceren- Gülçin, Özlem ve Mine'ye sonsuz teşekkürler. Bunun yanı sıra 1 kart daha var ama gönderen kişinin adı yazmıyordu. Kendisini de çok teşekkür ederim.

Yeni Yıl herkese ilk başta sağlık, huzur, mutluluk, iş, para ve aşk getirsin. Kitaplarımız eksilmesin artsın ve bu etkinlikte yer alan bloggerlar bir araya gelsin:) görüşme imkanı bulsun diyorum. 2013 hepimize aydınlık, huzur ve barış getirsin. Dileklerimiz kabul olsun. 

Sevgiler

Merve

6 yorum:

  1. Mervecim, muhtemelen isimsiz kart morkalemlik blogunun sahibi Şaziye'nin. Email atıp bildirmiştim ama ulaşmamış olabilir. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel yazmışsın Mervecim yazına bayıldım. Ayrıca buradan da tekrar geçmiş olsun diyorum. Sonuçlu olumlu çıkmasına ailecek çok sevindik. Sevgiler canım dostum :)

    YanıtlaSil
  3. Cok cok gecmis olsun, herseyin basi kesinlikle saglik, saglikli iken digerleri anlamli. Kartin icinden keceden cam agaci cikmissa benimdir. Unutmusum yazmayi, benden yada banudan mail gelmis olmali

    Saglik ve huzrla gecen bir yil olsun

    Sevgilera

    YanıtlaSil
  4. Banucum, maili sen dedikten sonra gördüm. :) Ademcim tesekkürler canım. Şaziyecim çok tesekkürler ayrıca çam agacı için de ayrıca tesekkürler çok sevdim. Hatta kütüphaneme koydum:)

    YanıtlaSil
  5. Çoook geçmiş olsun Bellanomisma.
    O sıkıntılı bekleme sürecini çok iyi bilirim. Ama sonuçların temiz çıkması herşeyi unutturur.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Tesekkur ederim sevgili Merve, mutlu olmanizi istedim. :)
    Begendiysen ne mutlu bana :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil